INICI Terra Mítica Universidad Miguel Hernández de Elche CENTRE DE FORMACIÓ, INNOVACIÓ i RECURSOS EDUCATIUS D'ELX Centro de Investigación Operativa

Si estàs estudiant l’ESO o el Batxillerat, tens entre 12 i 18 anys, i eres un apassionat/a de les Ciències, atrevixte de participar, amb els teus companys i companyes de classe, en “El Desafiament de les Ciències” que et plantegen el Centre d’Investigació Operativa de la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx i Terra Mítica.

Vine a Terra Mítica a desvetllar els enigmes matemàtics de la antiguitat que s’amaguen al recorregut per les civilitzacions del Mediterrani i descobreix les lleis físiques que s’oculten a les diverses atraccions del Parc.

Aconsegueix premis no solament per a la teua classe, sino també per al teu Centre i frueix del programa educatiu que combina la formació amb l’entreteniment.

Tres nivells de dificultat per al “Desafiament de les Ciències”: 1r. i 2n d’ESO (Nivell Bàsic); 3r. i 4t. d’ESO (Nivell Mitjà); 1r. i 2n. de Batxillerat (Nivell Avançat).

Vine a participar en la promoció i divulgació de l’àrea de Tecnologia mitjançant el IV Concurs de Projectes Tecnològics d’Oci. Serà suficient que estigiues cursant l’ESO i ens dugues les teus maquetes. Dos nivells de dificultat: 1r. i 2n. d’ESO i 3r. i 4t. d’ESO.


I què els déus us acompanyen!