Si estàs estudiant l’ESO o el Batxillerat, tens entre 12 i 18 anys, i eres un apassionat/a de les Ciències, atrevixte de participar, amb els teus companys i companyes de classe, en “El Desafiament de les Ciències” que et plantegen el Centre d’Investigació Operativa de la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx i Terra Mítica.

Vine a Terra Mítica a desvetllar els enigmes matemàtics de la antiguitat que s’amaguen al recorregut per les civilitzacions del Mediterrani i descobreix les lleis físiques que s’oculten a les diverses atraccions del Parc.

Aconsegueix premis no solament per a la teua classe, sino també per al teu Centre i gaudeix del programa educatiu que combina la formació amb l’entreteniment.

Tres nivells de dificultat per al “Desafiament de les Ciències”: 1r. i 2n d’ESO (Nivell Bàsic); 3r. i 4t. d’ESO (Nivell Mitjà); 1r. i 2n. de Batxillerat (Nivell Avançat).

Vine a participar en la promoció i divulgació de l’àrea de Tecnologia mitjançant el V Concurs de Projectes Tecnològics. Serà suficient que estigiues cursant l’ESO i ens dugues les teus maquetes. Dos nivells de dificultat: 1r. i 2n. d’ESO i 3r. i 4t. d’ESO.


I què els déus us acompanyen!

 

Els grups que desitgen participar en el Desafiament de les Ciències 2008 deuran inscriure's en el telèfon 902 02 02 20 de Terra Mítica abans del 10 de maig, indicant el nom del centre i el nivell.